PROGRAMMA

Vrijdagavond

Oprichter, vocalist en bassist Rob Slegers wordt omringd door gitaristen Kyle Schoutrop en Goof Veelen. Drummer Ken Poels maakt deze vierkoppige rockabilly en metal machine af!


Met het spelen van zowel nieuw als oud Volbeat materiaal, kun je deze energieke heavy metal party snel verwachten op het Streekein Festival Gersloot bij jou in de buurt.

The most notorious Dutch VOLBEAT tribute band is back, rising like a phoenix from its ashes!

Begin 2010 is Volbeer opgericht door onze bassist en zanger Rob. Hij wilde graag Volbeat songs spelen en zocht een drummer en twee gitaristen erbij, en al gauw was de eerste bezetting compleet en begonnen de repetities.

Over de naam hoefden ze ook niet moeilijk te doen! Metal-muziek en bier gaan hand in hand dus de naam Volbeer was zó bedacht! Er bleek veel vraag te zijn naar een hele goede Volbeat-tribute-band, want de optredens stroomden binnen.

Van zuid Limburg tot Friesland waaronder ook het Streekein Festival Gersloot, van Izegem in België tot Beetzendorf in Duitsland, overal waren ze maar al te welkom.

Highway To Rosie is medio 2006 is ontstaan. De coverband speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock-‘n-roll uit het Bon Scott tijdperk.

In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings en in kroegen door het gehele land en in het buitenland. Dit komt mede door de sound van de band die het origineel behoorlijk benaderd.

Met veel passie en speelplezier worden de traditionele nummers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie afgewisseld met nummers die AC/DC eigenlijk nooit live speelde, zoals Kicked In The Teeth en Night Prowler. Ook nummers als Back In Black en Thunderstruck worden natuurlijk niet vergeten. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten!

Dus heb je zin in een avondje ouderwetse rock-‘n-roll? Kom kijken, luisteren en headbangen bij Highway To Rosie, de tribute to AC/DC!!

Zaterdagavond

In 2019 bedacht Marcel Meppelink, wereldberoemd van zijn hitsingle “Ik kom út Tsjom” dat hij wel een mooi nummer kon schrijven voor de Fuel Power. Dat werd “Folgas yn it Wulde Noarden” en die ging gelijk viral op Youtube. Fuel Power 2019 was ook de vuurdoop voor Folgas op het podium. Dat smaakte meer zowel bij de band als bij het publiek.

 

Omdat de Folgassers de mensen graag blij maken hebben ze gezegd dat in het najaar van 2019 drie nieuwe nummers gaat schrijven en gelijk opnemen. En dan natuurlijk optreden! De stijl? Rock, country, niet te ingewikkeld maar wel intressant. En alles in het Fries. Maken jullie klaar voor een nieuwe seizoen want FOLGAS KOMT D’R OAN… FOLGAS!

De Hûnekop is een Friestalige band die op geheel eigenwijze de stem van de Friese arbeider weergeeft.

 Opgericht in 2009 door Emiel Stoffers, die zijn liedjes schreef geïnspireerd door zijn ervaringen in de scheepsbouw. 

Met Bart Scheffers op drums, Rik Alsma op bas en Jeroen Seinstra op gitaar, heeft de band ondertussen honderden optredens, zes studio albums, twee verzamelalbums en een theatervoorstelling op naam staan. In de coronaperiode maakte de Hûnekop een heuse Fryske speelfilm genaamd Stjer. Deze werd in alle bioscopen in Friesland vertoond en staat nu al bekend als Friese cult film. Country en punk staan aan de basis van de muziek, echter maakt de band graag uitstapjes in allerlei richtingen.

De optredens van de Hûnekop staan bekend om de energie, dat allemaal draait om wat lol trappen en bier drinken.

Zondagavond

Dave en Stephan vormen samen het knotsgekke feestduo ‘DUBBEL  FEEST’ 

Kranten veranderen spontaan in confetti en de hele feest zaal in polonaise. Ze zorgen ervoor dat de hele tent uit zijn plaat gaat.

In 2016 scoorde de heren al een bescheiden hit met “Sex met je ex”. En met carnaval 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo’tje genoemd.Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Waardoor 

Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor O.A. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV
in 2018 komen Stephan en Dave met ‘ gas erop’ !

De in 1977 geboren westereender is zijn carrière gestart op 8 jarige leeftijd in vele playbackshows.
Eerst als imitator van vader rommy en later samen met broer tjeerd als de everlybrothers.
Ongeveer 9jaar later besloten zij om het toch maar live te proberen.

Ook dit werd onverwacht een groot succes. Als de nightbrothers, een country duo, stonden ze in vele horeca gelegenheden maar na een paar jaar besloten ze toch maar om er mee op te houden. Dit alleen omdat broer Tjeerd besloot om een nieuwe carrière te beginnen als horeca-uitbater. En trienes ging gewoon door met zijn dagelijkse werk als bouwvakker en in het weekend hielp hij zijn grootte broer zo nu en dan.

Nu een paar jaar later pakt trienes de draad weer op als solo artiest.
Na zijn debuut single “Duizend maal bedrogen” gaat hij als een speer,  en is reeds een veel gevraagd artiest op feestjes en partyen.

De zanger Hille V(eenje) uit Leeuwarden die sinds 1994 het daglicht zag doet het gewoon opnieuw met zijn blauwe ogen en helemaal in de ban is van het Nederlandse lied, maar nog op zoek was naar een eigen sound, de eigen sound wist Hille V te vinden bij toepproducent Gerto Heupink en samen zijn ze op zoek gegaan naar een passend nummer en die is gevonden in de debuutsingle “Want als ik jou”. Een uptempo song waarvan de melodie blijft hangen.

 

Dave Govers is geboren op 29 april 1994 te Oosterhout.

Dave is sinds 2012 bezig in de muziekwereld met zijn Drive-in show. Hiernaast begon Dave in 2015 met het uitversterken van artiesten. Omdat Dave altijd al graag wilde zingen besloot hij samen met Stephan Janssen in 2015 het Duo ‘Dubbel Feest’ te starten. Dit is een duo wat gerelateerd is op Carnaval.

In 2017 besloot Dave naast het duo ‘Dubbel Feest’ ook als solo zanger te beginnen. Dave bracht op 7 April 2017 zijn eerste debuut single ‘Met Jou’. Doordat deze heel positief ontvangen werd door de locale radio stations en opgepakt werd in de playlist van Puur NL, haalde Dave hier veel energie uit.

Dave zijn bekende singles zijn o.a. ‘Kom op dan gaan we lekker dansen’, ‘De zomer die lacht’ en ‘Gaan met die banaan’. Dave gaat iniddels van feestje naar feestje en staat wekelijks op de bune! 

 

De gezellige friese succesvolle Gaatze Bosma werd geboren op 19 mei 1995 te Dokkum.

Van oefenruimte in het magazijn van zijn moeder tot aan optredens door het hele land. Gaatze Bosma begon klein maar na de jaren heen werd Gaatze bekender en bekender! 

Gaatze verscheen met zijn tweetalige debuutsingle ‘De laatste/De Lêste. Hiermee zette Gaatze voet aan vaste wal in de muziekindustrie. Binnen mum van tijd stond de nederlandse versie nr.1 positie in de top 25 van ‘Holland FM’. Na de lêste nu de earste, 29 juni verscheen de tweede single van Gaatze de “Earste trein nei Starum” een vlot en verfrissend Friestalig zomernummer. 

Optredens van Gaatze zijn één groot feest der herkenning. Hij zingt afwisselend Nederlandstalige en Engelstalige nummers en als hij in Friesland optreedt zingt hij ook Fries repertoire.

 

nieuwe opzet poster 2022. aangepast