NIEUWS

Wij als bestuur bedanken we onze oude hoofdsponsor Bouwhuis Bouwservice voor zijn 20 jarige trouwe steun en inzet.

Het Streekein bestuur heeft twee jaar de tijd gehad om een nieuwe hoofdsponsor te zoeken. En is uitgekomen op :

luchtfoto KIG
Dit is K.I.G. Heerenveen b.v.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klant specifieke apparaten zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd. Zo bestaan er binnen het bedrijf verschillende disciplines namelijk staalbouw, verspanen, assemblage, hydrauliek en elektrotechniek. Het eindproduct wordt Turn Key afgeleverd. 

K.I.G. Heerenveen heeft zowel ontwikkeling, engineering, productie, assemblage als service onder één dak. Hierdoor zijn de lijnen en levertijden kort, kunnen we maatwerk leveren en snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en technieken. KIG werkt als co-maker samen met IDH (engineering), Roodberg (boathandling), Mondial Rides (attracties), Normag (HDD) en Tracta (specials).

teamHet team    

K.I.G. Heerenveen is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor ze adequaat kunnen inspelen op wensen van de opdrachtgevers. Bij K.I.G. Heerenveen werken meer dan 100 mensen, van engineering tot coating, van manufacturing tot assemblage. Techniek in alle facetten.

Geïnteresseerd? Ze zijn altijd op zoek naar mensen die hun team kunnen versterken! Vind jouw uitdaging bij K.I.G. Heerenveen. Klik hier voor vacatures.